Troeven

Limmerik is een kleinschalig initiatief dat in een rustige en groene omgeving ligt.

Huiselijk en kindvriendelijk

Limmerik heeft een huiselijke en kindvriendelijke uitstraling met gezellige accenten en toch de nodige hulpmiddelen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

  • Het huis is rolstoeltoegankelijk, de kamers op de benedenverdieping hebben een tillift en er is een traplift zo nodig
  • Er is een aangepaste badkamer met ‘hoog-laag’ bad met mooie lichtjes, zachte trillingen en mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen. 
  • In de leuke en ruime living is er een snoezelhoek, kan je filmpjes kijken, vrij rondkruipen, samenspelen, …
  • Er is mogelijkheid voor 7 slaapplaatsen met bedden veilig voor klein en groot.  Er is de strandkamer, de sterrenkamer, de boskamer, de wolkjeskamer of de zonnekamer. Het kan zijn dat je met twee op een kamer verblijft, maar ook dan is er ruimte voor ieders eigen plekje.

Limmerik heeft een grote tuin waar kinderen vrij kunnen in rondlopen, spelen in de zandbak, spelen met water bij warm weer, heerlijk genieten in het zwaluwnest. Vanuit de tuin is de kinderboerderij van het revalidatiecentrum zeker een bezoekje waard. 

Ouder van Safa aan het woord

Glimlachen is goed, maar een ander doen glimlachen is nog beter, want we glimlachen allemaal in dezelfde taal. Safa is graag in Limmerik. De glow op haar gezicht zegt genoeg als we haar komen bezoeken. Wij vertrouwen keer op keer op de expertise van het zorgteam van Limmerik. Safa is altijd in goed handen daar en dat geeft ons een goed gevoel.

Glimlachen is goed, maar een ander doen glimlachen is nog beter, want we glimlachen allemaal in dezelfde taal.

Ouder van Safa

Gelegen nabij het Revalidatiecentrum Pulderbos

Limmerik ligt in de nabijheid van het Revalidatiecentrum voor Kinderen en Jongeren Pulderbos zodat er voor verschillende activiteiten een fijne interactie is met de kinderen die in het revalidatiecentrum verblijven.