Een kleinschalig initiatief op maat van de kinderen

We focussen dan ook niet enkel op de medische verzorging maar ook voor andere activiteiten is er tijd: gezellig snoezelen, genieten van de tuin, een leuke wandeling.

Lees meer

Warme zorg in een rustige en groene omgeving

Limmerik heeft een huiselijke en kindvriendelijke uitstraling met gezellige accenten en toch de nodige hulpmiddelen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer

Tijdelijk nemen wij de zorg even over

Respijthuis Limmerik is ontstaan uit een behoefte om de medische zorg van kinderen en jongeren tijdelijk over te nemen van gezinnen.

Lees meer

Nieuwe mogelijkheid

Vanaf 1 september 2022 tot en met 30 juni 2023 kunnen wij dankzij de steun van de Koning Boudewijnstichting een nieuw aan-bod doen aan ouders en mantelzorgers.

Respijtzorg overdag zonder overnachting

Over
Limmerik

Respijthuis Limmerik is ontstaan uit een behoefte om de medische zorg van kinderen en jongeren tijdelijk over te nemen van gezinnen die even op de “pauzeknop willen drukken” en waarvoor er buiten de dichte familiekring geen opvang mogelijk is. We willen een plaats zijn waar kinderen met een ernstige zorgbehoefte terecht kunnen, kinderen die met de beste zorgen thuis omringd worden maar die voor slapeloze nachten zorgen, die continu toezicht vragen, die een moeilijke en uitzonderlijke verzorging vragen.

Lees meer

Nieuws

Respijtzorg overdag

Vanaf 1 september 2022 tot en met 30 juni 2023 kunnen wij dankzij de steun van de Koning Boudewijnstichting een nieuw aan-bod doen aan ouders en mantelzorgers. Wij bieden nu ook dagrespijtzorg aan voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar.