Wentelbeertjes en kaneelsterren

wentelbeertjes en kaneelsterren4 porties, 15 min. Bereidingstijd

Ingrediënten:
8 sneetjes (wit) brood
2 eieren
2,5dl volle melk
2 eetlepels suiker
50 g plantaardige margarine
1 klein koffielepeltje kaneel

Steek uit 4 sneetjes brood een beertje, uit de overige sneetjes 4 sterren (of andere uitsteekvormpjes)
Klop de eieren met de melk en 1 eetlepel suiker los in een kom.
Haal de beertjes door het beslag.
Verhit de helft van de margarine in een pan en bak de beertjes door en door tot ze goudbruin zijn. Leg ze op een warm bord.
Klop de kaneel door de rest van het beslag.
Verhit de rest van de margarine in een pan.
Haal de sterren door het beslag en bak ze net zoals de beertjes.
Strooi de rest van de suiker over de wentelbeertjes en kaneelsterren.


'Bron: Kind en Gezin'

Revalidatiecentrum Pulderbos