Kan ik vrienden, familie of schoolkameraden uitnodigen? En waar kunnen we dan naartoe?

Je hebt natuurlijk niet 24uur op 24 therapie. Je zult dus 's avonds nog genoeg vrije tijd hebben. Enerzijds zal die ingevuld worden door leefgroepactiviteiten. Anderzijds mogen er tijdens deze momenten gerust vrienden of familie op bezoek komen. Ze zijn meer dan welkom. Ook op woensdagnamiddag is er mogelijkheid tot bezoek, al kunnen er dan tussendoor therapieën doorgaan.

Bezoekers zijn welkom op de kamer en in de ontspanningsruimtes. Ze krijgen zelfs soms de mogelijkheid om mee te doen aan bepaalde activiteiten (vb. bij revasport).

Plattegrond van Pulderbos. Klik op een geel cirkeltje en kijk wat er te beleven is.plattegrond reva en limmerikHSKinderboerderij De WortelRespijthuis LimmerikRevasport : sporten in het revalidatiecentrumLuchtkussenClubhuisZwembadKlauterbosSnoezelruimtePinegel : spelotheek en duizendpootSpeeltuigenGocartsCafetaria + speelruimteDe klasjesSportveldEEGWandel- en speelbossenBasketbal/Volleybal/TennisterreinErgotherapieSecundair onderwijsFietsenLogopedie en psychopedagogische dienstkinesitherapie en fitnessPolyvalente zaalHoofdingang en onthaalParkeerplaatsenPersoneelsparkingOutdoor pingpong tafel

Revalidatiecentrum Pulderbos